PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV


EFFEKTIVISERA


Vi hjälper dig att effektivisera och digitalisera din datainsamling – det måste vara från sensorer, mätare eller maskiner – så att du får ökad kontroll över din verksamhet. Allt händer trådlöst genom säkra nätverksnät. Genom vår plattform får du en fullständig översikt över all tillgänglig data. Allt händer trådlöst genom säkra nätverksnät. Genom vår plattform får du en fullständig översikt över all tillgänglig data.

DIGITALISERA

ÖKAD TRYGGHET

MODUL-BASERAD

Genom att koppla upp era mätare och sensorer trådlöst digitaliserar ni er verksamhet och gör det enklare att göra avstämningar och agera på avvikelser. Våra kunder vittnar om ökade marginaler i samband med de besparingar som plattformen från SenseNode medför.

Minska risken för onödiga och kostsamma driftstopp på era maskiner genom att övervaka hur maskinerna mår och få larm om något avviker. Tiden är förbi då ni ödslade tid på att gå ronder för att läsa av era mätare manuellt. Med vår lösning samlar ni all information och data på ett och samma ställe. Många av våra kunder upplever en ökad trygghet i och med att man får en bättre kontroll.

Med plattformen från SenseNode får ni en skalbar modul-baserad lösning. Det innebär att ni investerar i en lösning som ni kan växa i. Genom att investera i vår lösning säkrar ni upp er verksamhet och kan känna er trygga i att stöd kommer att finnas för alla framtida protokoll och standarder.

FRAMTIDEN


Den fjärde industrirevolutionen, även känd som Industri 4.0, är ​​redan här och den svenska industrin håller för närvarande på stora förändringar. Se till att du också följer utvecklingen av IIoT
(Industriellt internet av saker)
och Industry 4.0 och säkra ditt företag för framtiden.
Med vår lösning tar du din digitala datainsamling till nästa nivå.


SENSENODE I KORTHET

SenseNodes lösning kallas Smart Energy Tracking Technology (SETT). Denna övervakningsteknik ger dig en mycket detaljerad översikt över var och hur du använder energi. Och när du vet exakt när och var du använder mest energi kan du vidta åtgärder för att sänka energianvändningen. Skapa en bättre och mer hållbar framtid för ditt företag – och vår planet.

NEDLADDNINGAR

KONTAKT

SENSENODE AB
IDEON SCIENCE PARK
223 63 LUND
SVERIGE

INFO@SENSENODE.COM
+46 70 830 95 68
SOCIAL MEDIA
© SENSENODE AB